Skip to content
Politică

Mihai Tudose îl AVERTIZEAZĂ pe Dragnea: NU există motive pentru excluderi și sancțiuni! EXCLUSIV

Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier PSD-ist Mihai Tudose îl avertizează pe Liviu Dragnea, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că viitorul CEx al partidului nu are nici cele mai mici motive pentru a se preta la excluderea baronului de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, sau pentru a-i sancționa pe ceilalți rebeli aflați pe răbojul teleormăneanului.

De asemenea, Tudose insistă că remanierile trebuie să vizeze alcătuirea unui guvern solid și profesionist care să-și canalizeze interesul asupra stabilității sociale și a măsurilor destinate creșterii economice. Vă prezentăm declarațiile fostului premier.

CEx fără ”bombe” și ”rachete”?  

”De la viitoarea remaniere guvernamentală am așteptări de bine pentru țară, ca orice român normal. Este important ca PSD să alcătuiască un guvern profesionist și solid care să vizeze binele țării, stabilitate socială și creștere economică. Ce-i drept, diverse scenarii sunt speculate intens în presă și în spațiul public. Totuși, de multă vreme se vorbește și despre rachete nucleare, bombe atomice sau despre cel de-al treilea război mondial. Însă, în pofida acestor scenarii, eu nu consider că se va ajunge la excluderi, sancționări și epurări în cadrul viitorului CEx, pentru simplul motiv că nu există nici cel mai mic motiv serios și demn de luat în considerare care să poată justifica astfel de măsuri extreme. Eu sunt convins că nu este cazul să se ajungă la așa ceva. Cel mai mult ar avea de pierdut partidul”, a declarat Mihai Tudose, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Un lider al rebelilor

Vă amintim că ex-premierul este unul dintre adversarii declarați ai șefului PSD, numărându-se printre inițiatorii scrisorii anti-Dragnea. În septembrie, cu doar o zi înaintea celui mai recent CEx, Mihai Tudose a fost ales la șefia PSD Brăila, devenind astfel membru al Comitetului Executiv, pentru a se alătura celorlalți rebeli din for. De asemenea, brăileanul este un contestatar virulent al ministrului Internelor, controversata Carmen Dan (fostă secretară la Videle) și este prieten la cataramă cu baronul de Buzău, Marcel Ciolacu, cel care s-a ciocnit cu Liviu Dragnea, miercuri, la Parlament, după ce a fost dejucată manevra prin care șeful PSD intenționa să treacă moțiunea simplă ce-l viza pe ministrul Justiției, Tudorel Toader. PSD Brăila și PSD Buzău se numără printre cele opt organizații care-l contestă pe Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *