Skip to content
Politică

Mihai Tudose: În timp ce ei visează că sunt proprietarii României, să mergem la vot

Inquam Photos / George Călin

Ex-premierul României, Mihai Tudose, actual candidat pe lista PRO Ronmânia la alegerile europarlamentare, îi pune la zid pe social-democrați, într-o postare pe pagina personală de Facebook. Totodată, Tudose lansează un apel către internauți să iasă la vot la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Matematica PSD…
A glăsuit Dragnea că trei candidați la europarlamentare vor renunța la mandat. Și că cei trei sunt următorii doi: Plumb și Ciuhodaru. Sunt trei, nu-i așa?
Că Plumb se duce comisar european…. Poate la Videle, căci de acceptat/ votat pe acolo pe la Comisie.. sunt șanse mai mari să viscolească în Sahara… Și Ciuhodaru va pleca la anu’ Primar la Iași… La Iașiul în care PSDragnea a fost primit cu atâta ,,căldură“ de localnici…
Și că dacă aceștia trei (sic) pleacă, devine eligibilă lista până la locul 18! Adică PSDragnea să ia cam 50% în alegeri și apoi încă două locuri, pardon trei… Nu e așa că e frumoasă România lui Dragnea? Cu girafe roz și iepuri albaștri ce zburdă cu voioșie prin satele pentru care ne invidiază răii aia de europeni?
Hai să vorbim în șoaptă, să nu facem zgomot. Să nu-i trezim… să nu-i contrazicem că’ cică nu e bine că pot păți ceva…
Doar, în timp ce ei visează că sunt proprietarii României, să mergem la vot! După vot se vor trezi ei (poate). Până la vot să fim noi activi….”, scrie Mihai Tudose.

(P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *