Skip to content
Politică

Mihai Tudose, înaintea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: Până nu iese lumea cu ghioaga la ei, nu pleacă

Inquam Photos/Octav Ganea

Pentru că Guvernul Cîțu a amânat mai multe amânări stabilite prin lege, precum creșterea pensiilor și a alocațiilor, PSD a accelerat ofensiva anti-PNL. Părinții au hotărât să facă plângere penală pe numele premierului, informație comentată de către Mihai Tudose.

Pe guvernarea PSD alocațiile s-au dublat. E un scenariu foarte bine pus la punct – au scăzut foarte drastic atunci și foarte brusc procentul de îmbolnăvire, ca să putem avea alegeri, înainte ca ei să fie obligați să prezinte bugetul. Acum, în fiecare zi, mai mor 4 de astăzi și se mai declară 80 de anul trecut, de parcă i-au găsit prin casă ca pe șosete. (…), a comentat Mihai Tudose la Antena 3.

Fostul premier a amintit faptul că puterea de cumpărare a românilor este din ce în ce mai slabă.

Anul trecut au dat cu economia de pământ cu așa o grație, că mai jos nu se putea, încât acum și dacă miști un deget zici că face balet și Superman. În fapt, puterea de cumpărare scade, prețurile au luat-o razna complet, inflația e de nestăpânit, avem 500.000 de șomeri, dar în capul lor totul e wow”, a mai declarat Tudose.

Mihai Tudose crede că Guvernul Cîțu nu va renunța la deciziile controversate până când nu va fi alungat de cetățeni, la propriu.

Dacă cineva ne spune că pe baza la cele 30+ de miliarde de euro împrumutate de anul trecut și date pe izolete, pe măști, au cumpărat vaccinuri ca nebunii și le-au dus, vorba lui Cîțu, în lanul cu lavandă, dar nu se găsesc bani pentru copii, iertați-mă, ăștia sunt. Până nu iese lumea cu ghioaga la ei, nu pleacă, a mai punctat Tudose.

Miercuri, 23 iunie, PSD va depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *