Mihai Tudose: ”Mai mult de 60% dintre români doresc comasarea și o continuitate a guvernării”

Mihai Tudose, sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Mai mult de 60% dintre români doresc comasarea alegerilor, spune vicepreședintele PSD Mihai Tudose, după ședința de miercuri dimineață a coaliției de guvernare.

Conducerile PSD și PNL se întrunesc de la ora 16.00 pentru a valida gtrategia. Ciolacu și Ciucă vor susține o conferință de presă la ora 19.00.

”Ne-am întâlnit, am avut o discuție foarte serioasă începând cu ora 8:00 și am convenit cu toții să mergem în fața partidelor noastre pentru a discuta atât principiile, cât și un proiect important și le vezi afla pe parcursul zilei de astăzi”, a declarat Rareș Bogdan.

”Noi așteptam o cercetare sociologică despre ce își doresc românii și să acționăm în acest sens. Acea cercetare sociologică ne-a sosit azi-noapte, la 12 noaptea.

Vă dăm în premieră faptul că mai mult de 60% dintre români doresc comasarea și o majoritate chiar mai mare dorește o continuitate a guvernării, o stabilitate și o coerență în guvernare. După ce s-a întâmplat în ultimii ani în România e clar că lumea s-a săturat de schimbări bruște pe picior, de schimbări de guvern, de schimbări de politică internă și externă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: