Skip to content
Politică

Mihai Tudose nici nu vrea să audă de intrarea Pro România la guvernare: E noaptea minţii! Dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Europarlamentarul Pro România Mihai Tudose, afirmă, referindu-se la CEx al PSD convocat luni de la ora 17:00 şi la informaţiile conform cărora ar discuta solicitarea ALDE privind posturi în Guvern şi pentru Pro România că ”e noaptea minţii”, recomandând conducerii PSD să vadă ce face cu ALDE, coniderând ”cam prea mult” ca ALDE să fi devenit peţitoarea Pro România.

Aflăm de pe toate sursele media că azi la 17:00 faimosul CEX PSD discută, printre altele, solicitarea ALDE de repartizare a unor posturi în Guv Dăncilă.. atât pentru ei (ALDE), cât şi pentru PRO România…. E noaptea minţii… Că ALDE are şi aşa prea multe faţă de ceea ce reprezintă… e problema PSD! Dar că a devenit şi peţitoarea PRO România parcă e cam muuuuult prea mult!!!”, scrie Tudose pe Facebook.

" "
" "

El aminteşte şi că liderul Pro România Victor Ponta a declarat că nu se pune problema intrării la guvernare în Guvernul Dăncilă.

Aşa că, dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!”, recomandă fostul premier, conform news.ro.

Conducerea PSD ar urma să se reunească luni pentru a discuta relaţia cu ALDE. Liderul PRO România Victor Ponta a declarat, duminică seara, la RTV, că partidul pe care îl conduce ar putea susţine guvernul dacă acesta va fi restructurat şi dacă PSD vine cu un alt program de guvernare, nedorind neapărat să intre în guvern, dar doreşte să vadă mai întâi această schimbare, dacă ea va veni.

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a declarat că săptămâna aceasta este ”crucială” pentru actuala coaliţie guvernamentală şi că în cel mult zece zile va fi lămurită atât chestiunea rămânerii ALDE la guvernare, cât şi colaborarea partidului cu Pro România.

Vicepreşedintele ALDE a spus că PSD trebuie să răspundă în următoarele zile dacă acceptă şi o restructurare a guvernului cu cel mult 19 ministere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *