Skip to content
Politică

Mihai Tudose, replică pentru USR-PLUS în scandalul lui Cîțu: ”Adezivul „Ciolanu” lipește orice. Nu vă e silă de voi?”

Inquam Photos / George Călin

Fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar și vicepreședinte PSD, dă replica pentru USR-PLUS, după ce Dacian Cioloș a declarat public că problemele interne ale PNL nu țin de ei, făcând referire la cele două dosare ieșite la iveală din trecutul premierului Florin Cîțu.

Adezivul „Ciolanu”…

Adezivul „Ciolanu” lipește orice și mai ales părțile interesate de ciolan. De asemenea, produsul elimină și greața și repulsia față de „problemele penale”. S-au constatat și efecte de amnezie temporară sau selectivă…

Declarația domnului Cioloș: „Problemele interne ale PNL nu țin de noi (USR-pluș). Problemele personale se rezolvă personal.”

Am încheiat citatul…

Astfel se confirmă faptul că adezivul care-i ține atât de bine lipiți de ciolan are efectele prezentate la început….

Faptul că ei susțin (fac parte) un guvern condus de un tip realmente iresponsabil, condamnat la pușcărie și care a mai dat și o mică „țeapă” de aprox. 7000$ unei bănci…. sunt „probleme personale”.

Sau „probleme interne ale PNL”…

Pe logica aceasta prim-ministru putea să fie și Al Capone… dacă aveați și voi un loc la masă!

Problemele unui PSD-ist erau probleme planetare, chiar și atunci când erau doar zvonuri…

Vouă USR-pluș nu vă e silă de voi? Nici măcar când sunteți singuri, așa pe „personale”?

Sau e prea puternic adezivul?”, a scris pe Facebook Mihai Tudose.

Dacian Ciolos, liderul PLUS, a declarat că USR PLUS va rămâne la guvernare, atâta timp cât se vor face reforme. Acesta a precizat că ”problemele interne ale PNL” nu țin de ei, făcând referire la cele două dosare ale lui Florin Cîțu.

USR PLUS nu iese de la guvernare decât dacă nu se fac reforme. Problemele interne ale PNL nu ţin de noi, nu sunt în interesul nostru. Problemele personale se rezolvă personal”, a declarat Dacian Cioloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *