Skip to content
Politică

Mihai Tudose spulberă speranțele PSD la alegerile prezidențiale

Inquam Photos / Octav Ganea

Social-democrații au stabilit marți, în ședința Comitetului Executiv al PSD, că partidul va avea un candidat propriu la alegerile prezidențiale din toamnă, în persoana Vioricăi Dăncilă, urmând ca în perioada următoare să discute varianta unei posibile susțineri și din partea ALDE și PRO România.

CITIȚI ȘI: Tăriceanu, dat la o parte de partenerii de coaliție. PSD va merge cu un candidat propriu la prezidențiale

Mihai Tudose: Noi putem să avem un candidat foarte bun care ar putea fi susținut de ALDE și PSD

Contactat de PSnews.ro, fostul premier Mihai Tudose, actual europarlamentar PRO România, a declarat că PRO România nu va susține niciodată un candidat ales de PSD sau ALDE în reuniunile naționale de partid.

„.Noi, PRO România, putem să avem un candidat foarte bun, care ar putea fi susținut de ALDE și de PSD. Sau putem să găsim, toată partea stângă, un candidat care să nu fie nici de la ALDE, PSD sau PRO România, ci să fie o personalitate de stânga care să fie susținută de toți. Ideea că PSD sau ALDE ține un Congres, stabilește că de la ei cel mai bun este Viorica Dăncilă sau Călin Popescu Tăriceanu și noi să susținem așa ceva, uitați-o

Ceea ce a lansat Victor Ponta pe piață a fost să găsim pe cineva care chiar să se ducă la Cotroceni. Hai să găsim pe cineva. Nu stabiliți voi pe cine și noi îl susținem. Nu merge așa, a declarat fostul premier Mihai Tudose.

CITIȚI ȘI: Semnal TRANȘANT din PRO România. Țuțuianu: Trebuie să avem candidatul nostru la prezidențiale. Sorin Cîmpeanu, prima opțiune discutată

Confruntat cu declarațiile făcute marți de vicepreşedintele Pro România, Adrian Țuțuianu, potrivit căruia Sorin Cîmpeanu este prima opţiune a partidului pentru alegerile prezidențiale, Mihai Tudose a replicat:

„Cîmpeanu poate fi una dintre variante. Deocamdată avem poziții individuale. Discuțiile în partid încep în august”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *