Skip to content
Politică

Mihail Neamțu îl desființează pe Cioloș: Lucrează doar pentru Franța. Este creația serviciilor secrete

INQUAM PHOTOS

Vicepreședinte al PMP, Mihail Neamțu, într-o postare pe pagina personală de Facebook, scrie că varianta propusă de USR-PLUS pentru funcția de premier, Dacian Cioloș, este creația serviciilor secrete. „Ce ne oferă, azi, domnul Cioloș, în plus, față de 2016? Știm că lucrează fără rușine pentru interesele Franței și pentru președintele Macron și știm că este creația politică a lui Virgil Ardelean, zis “Vulpea“, unul dintre foștii șefi ai direcției de informații a ministerului de Interne”, scrie acesta.

„Oameni noi în politică…” Asta auzim zilnic. În 2016, când domnul Cioloș era premier cu sprijinul PSD și Alina Gorghiu „lider” al liberalilor, Stânga a bătut partidele de Dreapta. Acum, niște băieți neterminați din USR-PLUS încearcă aceeași manevră de succes: reîncălzesc un consommé expirat și speră ca alegătorii români să se năpustească asupra ofertei globaliste.

Ce ne oferă, azi, domnul Cioloș, în plus, față de 2016? Știm că lucrează fără rușine pentru interesele Franței și pentru președintele Macron și știm că este creația politică a lui Virgil Ardelean, zis “Vulpea“, unul dintre foștii șefi ai direcției de informații a ministerului de Interne.

Ce a făcut domnul Cioloș pentru România, de când câștigă 7.000 de euro pe lună, ca europarlamentar? Niște poze și cam atât.

Desigur, domnul Cioloș are încă nucleul său dur de fanatici, dar și acesta se topește ca zăpada în aprilie. Dacă USR dorește să defileze cu el pe post de premier, eu zic să nu-i deranjăm.”, scrie Mihail Neamțu.

2 comentarii la “Mihail Neamțu îl desființează pe Cioloș: Lucrează doar pentru Franța. Este creația serviciilor secrete

  1. Ciolos,nu este numai creatia politca a lui V.Ardelean….este si NEPOTUL LUI…….iat tata socru a lui Ciolos,este la trezoreria grupului Bildenberg…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *