Skip to content
Puterea Știrilor Video

Mihail Neamțu (PMP) acuză un ”blat pe față” Negoiță-PNL în Sectorul 3: ”PNL a inventat un candidat realmente necunoscut”

Facebook/ Mihail Neamțu

Într-un interviu pentru PS News, candidatul PMP la Sectorul 3, Mihail Neamțu, a declarat că există de foarte mult timp un blat între PNL și PSD în sectorul în care candidează, iar acum, la aceste alegeri, există de asemenea o înțelegere între liberali și Robert Negoiță.

„O s-o spun foarte direct, a existat foarte mult timp în Sectorul 3 un blat între PNL și PSD și știu ce spun, adică nu este o chestiune care să nu poată fi argumentată cu cifre și cu fapte.

Acum patru ani de zile, Florin Alexa, dacă nu mă înșel, sau Alexe, oricum este un personaj necunoscut, dar care a fost lider PNL Sector 3, a declarat public, și este un citat dacă vreți, că el este prieten cu Robert Negoiță, prin urmare nu-l poate deranja prea tare și au atras un candidat destul de puțin cunoscut, doamna Pocora. Ea venea din afara Bucureștiului și a luat 9%. Deci asta a fost atitudinea PNL-ului acum patru ani de zile”, susține Mihail Neamțu.

Candidatul PMP își argumentează acuzația precizând că un om „realmente necunoscut”, așa cum este candidatul PNL la aceste alegeri (Adrian Moraru – n.r.), „nu are anvergura unui om care să poată birui în lupta cu ditamai colosul”, în spatele lui Robert Negoiță fiind „interese foarte mari”.

„Blat pe față cu Negoiță. Acum, PNL a inventat un candidat realmente necunoscut. Eu nu spun că e un om cu care să nu poți sta de vorbă, dar domnul Moraru nu are anvergura unui om care să poată să biruie în lupta cu ditamai colosul, pentru că în spatele lui Negoiță sunt interese foarte mari, sunt interese economice, în spatele lui Negoiță sunt oameni din fosta securitate, în spatele lui Negoiță sunt oameni din zona SIE, care îl susțin pe Ponta, deci un tip care n-o spun doar eu, o spune și fugarul Rizea (n.r. – fostul deputat PSD Cristian Rizea, urmărit internațional după ce a fost condamnat definitiv la 4 ani si opt luni de inchisoare pentru trafic de influenta si spalare de bani), a împărțit foarte bine. A împărțit în stânga și în dreapta foarte bine.

A existat un blat în mod vădit. Adică tu nu poți să arunci în luptă niște anonimi, iertați-mă, despre domnul Moraru lumea nu a auzit deloc. De bine de rău, eu sunt în viața publică de mai bine de 10 ani, am luptat împotriva PSD-ului în 2012, la suspendarea de atunci a lui Traian Băsescu, am fost prezent în publicistica românească încă din anii 2005-2006 și am fost la referendumul din 2007 de suspendare alături de președintele Traian Băsescu”, a conchis Mihail Neamțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *