Skip to content
Politică

Mihail Neamțu (PNL): Kelemen Hunor este unul dintre cei mai corupți politicieni ai Europei

Diaspora Romani UK

Mihail Neamțu l-a catalogat pe Kelemen Hunor, președintele UDMR, ca fiind „unul dintre cei mai corupți politicieni ai Europei”, ca reacție la maniera în care politicianul de etnie maghiară a comentat evenimentele petrecute la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului.

Kelemen Hunor este unul dintre cei mai corupți politicieni ai Europei — un individ impertinent, arogant și nesătul, răsfățat peste măsură și mufat ca lipitoarea la banii contribuabilului. Cum a comentat violențele inacceptabile și regretabile petrecute ieri la Valea Uzului? Spunînd că «asta este fața adevărată a României în 2019»”, a scris Neamțu pe pagina sa de Facebook, potrivit b1.ro.

În acest context, liberalul a explicat că „majoritatea românilor sunt toleranți”, dar Kelemen Hunor este „marioneta revizionismului maghiar din Transilvania”.

Nu, baroane! Majoritatea românilor sunt toleranți, însă dumneata ești fața ticăloasă a imposturii morale și marioneta revizionismului maghiar din Transilvania! România i-a îmbogățit pe grofii UDMR-ului așa cum nicio altă țară din vecinătatea Ungariei n-ar fi făcut-o. Ne-ați sfidat la Marele Centenar, ne-ați fentat la europarlamentare cu voturi luate din Teleorman și Tulcea. Escaladarea naționalismelor tribale e periculoasă, dar Kelemen Hunor e partea problemei, nu a soluției!”, a conchis Mihail Neamțu.

1 comentariu la “Mihail Neamțu (PNL): Kelemen Hunor este unul dintre cei mai corupți politicieni ai Europei

  1. Prin ceea ce scrie face un de serviciu romaniei si românismului. Ai „boaste”, domnu Neamțu, dă-l în judecată și cere două lucruri: 1) interzicerea dreptului de a activa în politică romaniei postdecembriste; 2) condamnarea pentru jigniri aduse insemnelor nationale in public. FB-ul il lasă rece pe ungurul asta care de vreo 30 de ani face din UDMR partidul bălan a care guvernează România, alături de coruptii noștri, prada lor favorită, invenția lor.
    Sa fi uitat mat, domnu Neamțu, că justiția este o putere de sine stătătoare în statul român? Fa un efort și nu mai umbla cu cioara vopsită în culorile unui naționalism desuet.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *