Skip to content
Politică

Mii de români se întorc de la mare. Aglomerație pe A2, la stația de taxare Fetești

agerpres.ro

Mii de români care și-au petrecut weekend-ul la mare, îndură cozi kilometrice la întoarcerea acasă, punctul de taxare de la Fetești și benzinăriile de pe A2 sunt nodurile de legătură unde este foarte aglomerat.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), șoferii sunt sfătuiți să treacă mai departe de aceste zone unde își pot achita taxa de pod și să achite suma până în cursul zilei de luni la 23:59, relatează News.ro.

Şoferii sunt sfătuiţi să nu stea la cozile formate la benzinării şi LA staţia de taxare de la Feteşti. Ei pot plăti la benzinării sau prin SMS a doua zi, până în ora 23.59„, au transmis reprezentanții CNAIR.

Situația aceasta este trasă la indigo cu cea de sâmbătă, când a fost transmis același mesaj.

În cazul în care nu aţi achitat PEAJ la momentul efectuării trecerii, puteţi face acest lucru până a doua zi la ora 23.59, prin intermediul portalului www.erovinieta.ro, prin SMS şi la toate punctele acceptate din ţară (Mol Retail Comerţ, SC Mol România Petroleum Products SRL, SC Rompetrol Downstream SRL, Socar Petroleum SA, SC OMV Petrom Marketing SRL, SC Lukoil Romania SRL, UNTRR)„, se arăta în comunicatul transmis sâmbătă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *