Skip to content
Politică

Milionar român, găsit fără suflare la bordul unui avion

Compania Avianica a anunţat moartea pasagerului român la bordul zborului LR 697, pe ruta Bogota-San Jose, se arată într-un comunicat al companiei.

Gestul extrem îi aparține omului de afaceri Costel Comăna (Regiotrans). Gestul acestuia survine in contextul in care DNA a declansat o ancheta amplă in care este implicata si societqatea Regiotrans, unde este acționar, informează newsbv.ro.

Zborul comercial a decolat de la Bogota la ora locală 8.01 (16.31, ora României) şi a sosit la San Jose la ora locală 9.05 (18.05, ora României), informează România TV.

Potrivit companiei care deţine avionul, românul, în vârstă de 47 de ani, călătorea împreună cu o femeie de 35 de ani, tot româncă. Aceasta le-a spus forţelor de ordine că bărbatul a fost vizibil nervos pe tot parcursul zborului şi că s-a dus de mai multe ori la baie.

La un moment dat, femeia a adormit, iar când s-a trezit, cu 5 minute înainte de aterizare, a remarcat că românul nu era pe scaun. S-a dus să îl caute la baie şi când a văzut că nu îi răspunde, a cerut ajutorul însoţitoarelor de bord. Acestea au descuiat uşa şi au găsit trupul neînsufleţit al românului. Poliţia din Costa Rica a demarat o anchetă.

Autorităţile din Costa Rica investighează cauzele accidentului..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *