Skip to content
Politică

Minciunile candidaților USRPLUS la alegerile parlamentare: „analist programator” după terminarea liceului

Facebook/Alianta USR PLUS

USRPLUS consideră că ar fi partidul oamenilor cu studii extraordinare, însă CV-urile candidaților scot la lumină doar propaganda partidului și minciunile unor personaje care își atribuie calificări sau funcții exagerate. 

USRPLUS Constanța este exemplul perfect de astfel de candidați care după terminarea liceului își atribuie calificări nejustificate sau se mândresc cu studii la Universitatea Ovidius din oraș. 

Cristina Rizea

Cristina Rizea va candida pe locul 2 pe lista USRPLUS Constanța, la Camera Deputaților. Chiar dacă are un site în care expune detalii din viața sa, Cristina Rizea consideră că a devenit „analist programator” după terminarea liceului, potrivit CV-ului. Și nu doar orice analist, ci unul în Pascal, C++, SQL, la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, din Constanța. Pentru că atât de multă programare știa, n-a lucrat niciodată în domeniu. În viziunea ei, noțiunile introductive de la orele de informatică au transformat-o într-un adevărat „analist programator”, fără Facultatea de Automatică.  

Sursa foto: Facebook

Candidata USRPLUS ar trebui să afle că liceele din România nu oferă astfel de calificări în domeniu și pentru a deveni „analist programator” ai nevoie de studii superioare. Cristina Rizea a termina studiile superioare în domeniul economic, la Universitatea Ovidius din Constanța, în 4 ani, între 2000 și 2004. Ulterior, a lucrat în domeniul economic și niciodată în domeniul IT. 

În mesajul său de campanie, Cristina Rizea spune că își dorește „desființarea fabricilor de diplome”. Ar trebui să aibă grijă ce își dorește pentru că s-ar putea să nu mai existe nici Universitatea Ovidius, unde mai mulți profesori au fost acuzați în trecut de plagiat. Chiar ea provine dintr-o universitate celebră pentru că ar fi „fabrică de diplome”. 

Cum USRPLUS are șanse să obțină un rezultat de peste 20% în județul Constanța, Cristina Rizea va avea un fotoliul în noul Parlament ce se va forma după 6 decembrie. Cu studii la Ovidius, ne va vorbi cu ipocrizie despre sistemul de învățământ românesc. 

Remus Negoi

Pe locul 1 al USRPLUS Constanța pentru Senat se află Remus Negoi, un antreprenor local. Partea interesantă din CV-ul său este că timp de 3 ani, după terminarea liceului, nu s-a înscris la studii universitare, dar nici n-a muncit. Remus Negoi a terminat liceul în 1989, iar facultatea a început în 1992. Primul său loc de muncă l-a avut abia în 1997, la vârsta de 27 de ani, potrivit CV-ului publicat de presa locală.

Sursa foto: Constănțeanul

Acesta a studiat turism la Universitatea Ovidius din Constanța, între 1992 și 1997, iar în 2009 s-a înscris și la doctorat la ASE în București. Nu e foarte clar ce anume l-a recomandat pentru doctorat, deoarece nu și-a continuat parcursul academic și nici nu are proiecte de cercetare în domeniul economic. Remus Negoi are șanse mari să prindă un fotoliu de senator, din cele 5 disponibile pentru județul Constanța. 

Aceste CV-uri ne ajută să înțelegem că anumiți candidați USRPLUS nu sunt ceea ce vor să pară în CV și USRPLUS este departe de a fi partidul oamenilor cu studii importante. Mulți pluseriști au studiat pe banii părinților, au facultăți banale sau nu și-au construit nicio carieră profesională și își încearcă norocul în politică. 

 

2 comentarii la “Minciunile candidaților USRPLUS la alegerile parlamentare: „analist programator” după terminarea liceului

  1. Mai bine așa CV -uri, oricum mai bune decât miile de politruci cu Spiru Haret sau alte universități particulare ,ex Marcel Ciolacucu facultăți particulare sau altii!

    1. Ar trebui ca oamenii sa analizeze si sa-i cunoasca mai mult pe acesti indivizi oportunisti pusi pe listele unor partide. Mai tarziu ne plangem ca dau legi proaste….deci ..ce facem? Macar acum triati hahalerele..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *