Skip to content
Politică

Mîndruță, apel la cetățeni: Dacă vrei să schimbi lucrurile, trebuie să te implici în politică! EXCLUSIV

Inquam Photos

Vineri, 10 august, are loc manfiestația diasporei împotriva actualului Executiv, Guvernul Dăncilă.

DETALII AICI: UPDATE Traficul a fost blocat/ Imagini din Piața Victoriei: protestatarii scandează „Demisia” şi „Penalii” FOTO

În contextul manifestației, jurnalistul Lucian Mîndruță a oferit vineri declarații pentru PSnews.ro. Concret, Lucian Mîndruță a subliniat că schimbarea se face prin vot și implicare în politică.

Și celor care participă și celor care nu, le spun un lucru foarte simplu: dacă vrei să schimbi lucrurile cu adevărat, trebuie să te implici în politică. Un protest nu poate să schimbe puterea. Doar alegerile o pot schimba într-un sistem democratic și eu sunt adeptul să rămânem într-un sistem democratic multă vreme de acum înainte”, a spus jurnalistul.

De asemenea, lectorul universitar a adăugat că este important ca protestul să fie pașnic, completând că unii au încercat să portretizeze manifestanții ca fiind violenți dar nu au reușit.

„Sper să fie un protest pașnic. Nu folosește nimănui violența. Nu cred că protestatarii vor comite acte violente sau să îndemne la acestea. Cei care fac asta sunt niște disperați. Nu cei care vor să protesteze vor violență. Sunt alții care vor să îi portretizeze ca fiind violenți și nici măcar nu au reușit”, a încheiat Lucian Mîndruță pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *