Skip to content
Politică

Mîndruță dezleagă misterul posibilei tentative de asasinare a lui Dragnea: Cei doi pregătesc terenul! EXCLUSIV

http://inquamphotos.com/

Prezent marți seara, la postul de televiziune Antena 3, liderul social-democraților Liviu Dragnea, a făcut, printre altele, o dezvăluire care a luat prin surprindere întreg spațiul mediu: s-a încercat o lovitură de asasinare a sa.

DETALII AICI: Dragnea, afirmaţii şocante: S-a încercat asasinarea mea anul trecut!

În acest context, jurnalistul Lucian Mîndruță a acordat miercuri o declarație pentru PSnews.ro, în care a tras câteva concluzii referitoare la interviul acordat cu o seară în urmă de șeful Camerei Deputaților.

În primul rând, ziaristul a atras atenția că ieșirea lui Liviu Dragnea a fost acompaniată de ieșirea în aceeași zi a lui Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice a Vioricăi Dăncilă, semn că ”cei doi pregătesc terenul pentru ședința din PSD”.

”Ieri nu a ieșit doar domnul Dragnea cu declarații, a ieșit și Darius Vâlcov și cred că cei doi pregătesc terenul pentru ședința din PSD. D-asta au ieșit, să arate că sunt în continuare în controlul mulțimii și că doar ei pot livra emoție la public. A fost o demonstrație de forță pentru publicul PSD-ist, ca să spună celor care eventual ar putea să cârtească în ședința asta ”Vedeți că tot noi suntem cei mai tari în partidul ăsta, pe noi vrea să ne omoare lumea, deci noi trebuie să fim în continuare lideri la partid”, cam asta e ideea”, a declarat jurnalistul pentru PSnews.ro.

În altă ordine de idei, realizatorul de la Digi FM a fost întrebat cât de plauzibilă este, în opinia sa, informația potrivit căreia a existat o tentativă de ucidere a lui Liviu Dragnea.

”Dacă zice domnul Liviu Dragnea că a încercat cineva să îl omoare, eu îl cred. Aștept acum să vedem cine a fost. Ar trebui ca instituțiile statului să se sesizeze, să vedem cine au fost ăia, dacă au stat la Athenee Palace, sigur au dat buletinul când s-au cazat, au scris acolo motivul vizitei ”asasinat Dragnea”. Deci aș vrea să vedem cine sunt ei, serios acum. Hai să-i prindem. Să-l prindem și pe Soroș, să-l aducem în fața Tribunalului de la Haga, dacă a încercat să îl omoare pe domnul Dragnea”, a răspuns acesta.

În încheiere, chestionat de ce consideră că șeful PSD a aruncat în spațiul public această informație, la mai bine de un an jumătate de la presupusul incident, Lucian Mîndruță a replicat:

„Astăzi este ziua copilului și a păstrat acadeaua pentru ea. Asta era o acadea, probabil că o ținea de mult vreme – nu știm dacă este adevărat sau nu -, dar acesta este un moment important în partid. A apărut o grupare, două, trei de contestatari și Dragnea vrea să se asigure în fața celorlalte organizații care poate există, că el este băiatul cel mai tare din partid. Nu poți mâine să vii și să spui ”Domnule, vreau să îl dăm jos pe Dragnea din partid. Păi cum, domnul Dragnea, care era să fie omorât pentru binele colegilor noștri, să-l dăm jos? Doamne, ferește. Cum să facem așa ceva?”.

 

1 comentariu la “Mîndruță dezleagă misterul posibilei tentative de asasinare a lui Dragnea: Cei doi pregătesc terenul! EXCLUSIV

  1. Știrile despre Dragnea &Co sunt asemeni hemoroizilor, te lovesc când ți-e lumea mai draga și mereu în același loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *