Skip to content
Politică

Mîndruță îl pune la zid pe Iordache: Bate câmpii și mi-e să nu se enerveze câmpii și să-l bage în spital să vadă care e diferența

Pressalert

Jurnalistul Lucian Mîndruță ironizează afirmația vicepreședintelui Camerei Deputaților, Florin Iordache, potrivit căruia nu există nicio diferență între spitalele de stat și spitalele private. Acesta a declarat, joi, pentru PSNews.ro că ”este adevărat” ce spune fostul ministru al Justiției și că prin afirmația sa ”arată exact cât de mult îi pasă de oamenii care îl ascultă”.

”Da, e perfect adevărat tot așa cum între un om de stat și domnul Iordache, nu există absolut nicio diferență. Un om de stat ca lumea care știe în ce țară trăiește, na, e la fel de adevărat. Domnul Florin Iordache bate câmpii și mi-e să nu se enerveze câmpii și să-l bage în spital să vadă care e diferența. Arată exact cât de mult îi pasă de oamenii care îl ascultă și de asemenea arată cât de spălat pe creier sunt ăia care îl cred” a precizat Lucian Mândruță.

Reamintim că vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a declarat miercuri, în Parlament, referitor la internarea preşedintelui Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea într-un spital privat, că nu există diferenţe între spitalele de stat şi cele private.

„Nu am detalii, este o problemă personală(… )Chiar dacă ştiu, repet, problemele personale trebuie păstrate, cele de sănătate, la nivel personal.(…)Domnul preşedinte Dragnea a avut o opţiune pentru un anumit spital, nu există nicio diferenţă între spitalele de stat şi modul în care sunt trataţi pacienţii într-un spital de stat şi unul privat. Nu cred că pentru o intervenţie sau pentru o internare de urgenţă, aşa cum a avut dumnealui, că s-a internat în cel mai apropiat spital e un capăt de ţară, eu şi colegii mei avem respect pentru modul în care pacienţii sunt trataţi şi în spitalele de stat, cât şi în cele private”, a declarat Florin Iordache.

El a spus că a fost internat într-un spital de stat, iar condiţiile erau ”mai mult decât mulţumitoare”.

”Eu am fost anul trecut când am fost operat într-un spital de stat şi modul în care am fost tratat şi condiţiile pe care le-am avut într-un spital au fost mult mai mult decât mulţumitoare. În plus, prin faptul că s-au crescut salariile din sistemul sanitar, prin faptul că au fost alocate şi o serie de instituţii spitaliceşti, şi-au îmbunătăţit condiţiile. Discutăm de aparatură, de construcţia de noi secţii şi aşa mai departe. Sunt premise că sănătatea pentru guvernare a constituit şi constituie o prioritate”, a mai spus Iordache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *