Skip to content
Politică

Mîndruță, reacție ironică după referendum: Bani irosiți, în loc să îi dăm la Catedrală sau pe moaște EXCLUSIV

tvmania.ro

Referendumul pentru familie, desfășurat în perioada 6-7 octombrie, a fost invalidat din cauza neatingerii pragului de 30% prezență la vot.

Redacția PSnews.ro a luat legătura luni cu jurnalistul Lucian Mîndruță pentru a comenta rezultatul acestui referendum. Acesta îi felicită atât pe cei care au votat Nu, dar și pe cei care au ales să nu meargă la vot.

Aș vrea să îi felicit pe cei care care au zis Nu. Ăștia sunt românii pe care te poți baza în România să strice petrecerea unor bigoți și unor isterici. Vreau să îi felicit pe cei care nu s-au dus. Ei sunt românii care sper să vină la următorul scrutin”, a precizat omul de televiziune.

Întrebat cine sunt câștigătorii în urma referendumului, Lucian Mîndruță a remarcat faptul că au câștigat de fapt românii normali deși cei din tabăra cealaltă susțineau că normalitatea este de partea lor.

„Marii câștigători ai acestui scrutin sunt românii normali. Asta este culmea ironiei. Acest vot care a fost prezentat pentru normalitate, a arătat de fapt unde este normalitatea. Normalitatea este să nu te lași manipulat de Biserică, normalitatea este să nu te lași manipulat de PSD ca să îi dai mai multă putere lui Dragnea, normalitatea este să nu te lași atras de discursul urii și de isteria cu aere de sfârșitul lumii pe care au promovat-o cetățenii ăștia în social-media. Normalitatea este de fapt în cu totul altă parte decât în tabăra care pretinde că o susține. Normalitatea este la cei care nu au votat sau la cei care au votat Nu. Normalitatea este o Românie inteligentă și nu una dusă de nas de niște cetățeni în fuste lungi care pretind că o reprezintă”, a adăugat jurnalistul.

Chestionat care sunt pierzătorii de pe urma votului de sâmbătă și duminică, Lucian Mîndruță a răspuns râzând că aceia ar fi plătitorii de taxe.

Plătitorii de taxe au pierdut din povestea asta. Cu 43 de milioane de euro cred că puteam să punem foiță de aur pe Catedrala Mântuirii Neamului. Acești bani au fost irosiți cu referendumul în loc să mai băgăm bani în catedrală. Tot noi am pierdut banii ăștia. Puteam să luăm niște moaște noi, a conchis Lucian Mîndruță pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *