Skip to content
Politică

Mîndruță vrea să dea restartul opiniei publice: Hai să nu ne mai facem agenda după Dragnea! EXCLUSIV

Maramuresenii

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat într-o aparație televizată în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3 că protestele de pe 10 august ar fi fost finanțate din străinătate. Mai mult, o altă remarcă controversată a acestuia a fost „DNA nu mai e”.

În acest context, redacția PSnews.ro l-a contactat pe jurnalistul Lucian Mîndruță pentru a analiza remarcile făcute de președintele PSD. Prezentatorul de televiziune a precizat că așteaptă dovezile privitoare la finanțarea externă a protestelor.

„Hai să vedem dovezile. Așteptăm cu mare încredere. Eu în mod neașteptat îl cred pe domnul Dragnea. Aștept dovezile cu privire la finanțarea din exterior a protestelor. Abia aștept să le văd”, a spus jurnalistul.

Referitor la declarația lui Dragnea conform căreia DNA nu ar mai exista, Lucian Mîndruță a identificat două variante: ori este vorba despre un plan care să vizeze desființarea DNA ori instituția nu mai există deja și nu suntem noi îndeajuns de informați.

Există în terminologia de specialitate medicală un termen care se numește act ratat. Domnul Dragnea a exprimat atunci ceea ce își dorește probabil și l-a luat gura pe dinainte. Acum poate să fie adevărat, poate că nu suntem noi destul de bine informați. Poate dă DNA s-a desființat între timp de fapt sau poate că acesta este planul. Nu știu…”, a menționat omul de televiziune.

Cu toate acestea, Lucian Mîndruță atenționează că se acordă prea multă atenție spuselor lui Dragnea în timp ce sunt lucruri mai importante ce țin de România, iar pe cale de consecință nu ar mai trebui să ne facem tot timpul agenda după președintele PSD.

Cred că disecăm prea mult ce spune domnul Dragnea și suntem prea mult atenți și nu ne mai facem agenda decât după domnul Dragnea. De fapt nu mai este atât de interesant nici să mai comentăm nici să ne mai uităm în direcția aceea. Nu mi se pare că mai merită să mai citesc, să mă mai uit sau să mă mai interesez. Hai să ne uităm și la lucruri mai interesante, mai importante în România și referitor la ce se întâmplă cu România. Nu cred că acesta este singurul subiect pe care trebuie să îl discutăm în fiecare zi. M-am plictisit. Sunt lucruri mai importante în România. Hai să nu ne mai facem tot timpul agenda după domnul Dragnea, a conchis Lucian Mîndruță pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *