Ministerul Afacerilor Externe recomandă ferm cetăţenilor români din Liban să părăsească teritoriul acestui stat

INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministerul Afacerilor Externe recomandă ferm cetăţenilor români din Liban să părăsească teritoriul acestui stat, în contextul evoluţiilor recente ale situaţiei de securitate din Orientul Mijlociu şi riscului crescut de escaladare.

”Ministerul Afacerilor Externe (MAE) reaminteşte că, în contextul evoluţiilor recente ale situaţiei de securitate din Orientul Mijlociu şi riscului crescut de escaladare, este în vigoare un avertisment de călătorie pentru Republica Libaneză, nivel 8/9-EVITAŢI ORICE CĂLĂTORIE, pentru întreg teritoriul acestui stat, disponibil la https://www.mae.ro/node/2896”, transmite duminică instituţia.

MAE reaminteşte cetăţenilor români existenţa riscurilor de securitate pentru integritatea cetăţenilor, din cauza situaţiei de securitate ce riscă să se deterioreze de o manieră impredictibilă, care afectează inclusiv disponibilitatea zborurilor comerciale şi a rutelor de deplasare.

MAE recomandă ferm cetăţenilor români care se află deja pe teritoriul Republicii Libaneze să părăsească teritoriul acestui stat prin cursele aeriene încă disponibile.

Totodată, MAE recomandă cu fermitate cetăţenilor români care se află în Republica Libaneză să îşi înregistreze prezenţa la Ambasada României la Beirut.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: