Skip to content
Sport

Ministerul Afacerilor Interne, mesaj pentru tricolori: „Împreună suntem M.A.I puternici!”

Ministerul Afacerilor Interne a lansat un mesaj inedit de susținere pentru echipa României la EURO 2016.

Astfel, sub sloganul „Împreună suntem M.A.I puternici”, poliţişti, pompieri sau jandarmi au participat la filmarea unui clip de susţinere pentru naţionala de fotbal a României, care debutează vineri seară la Euro 2016, chiar în meciul de deschidere, contra ţării gazdă, Franţa, potrivit Romaniatv.net

Totodată, Ministerul Afacerilor Interne(MAI) anunţă că împreună cu Ministerul Afacerilor Externe(MAE) şi Federaţia Română de Fotbal (FRF) a elaborate Ghidul pentru Campionatul European de Fotbal 2016, ce conţine reguli pentru suporterii români care vor merge la meciurile din Franţa.

Mai mult, ghidul, ce poate fi consultat pe site-ul MAI, arată că suporterii care vor dori să intre pe stadioane trebuie să aibă obligatoriu la ei, printre altele, un document de identitate cu fotografie ( paşaport, carte de identitate, permis de conducere).

„Accesul în stadion se va face individual, inclusive pentru copii de orice vârstă, pe baza unui tichet valid sau pe baza unei acreditări emise de organizator. Refuzul posesorului biletului/acreditării de a se verifica documentul de acces de către personalul de ordine poate duce la interzicerea accesului în stadion al persoanei în cauză. Posesorul de bilet care are vârstă mai mică de 16 ani va putea intra în stadion doar însoţit de un adult, acesta din urmă fiind responsabil de comportamentul în stadion al tânărului„, se notează în ghid.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *