Skip to content
Coronavirus

Ministerul Apărării a cumpărat, din Olanda, un spital modular de izolare şi tratament, care va fi amplasat la Constanţa

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a achiziţionat, din Olanda, un spital modular de izolare şi tratament, care va fi amplasat la Constanţa. Camioanele care transportă componentele spitalului mobil au intrat, joi, în ţară, pe la PTF Nădlac.

”Un convoi de autocamioane care transportă Spitalul Modular de Izolare şi Tratament achiziţionat din Olanda de Direcţia medicală a MApN, a intrat joi, 26 martie, în România, prin PTF Nădlac. Spitalul Modular de Izolare şi Tratament va funcţiona ca o secţie extinsă de boli infecţioase a Spitalului Militar de Urgenţă din Constanţa”, a transmis, joi, MApN.

Potrivit sursei citate, această capabilitate medicală militară va fi instalată de structuri din MApN în campusul militar ce va fi amplasat pe terenul stadionului ”Portul” din Constanţa.

Operaţiunile de pregătire a campusului sunt realizate cu sprijinul militarilor din Statul Major al Forţelor Navale, Statul Major al Forţelor Terestre, Comandamentul Comunicaţiilor şi Informaticii, Comandamentul Logistic Întrunit şi Direcţia medicală a MApN, potrivit News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *