Skip to content
Societate

Ministerul Apărării anunţă angajări temporare. Se caută medici de diferite specialităţi, asistenţi medicali şi farmacişti

Ministerul Apărării NAţionale (MApN) anunţă angajări temporare în sistemul medico-militar. Se caută medici de diferite specialităţi, asistenţi medicali şi farmacişti, care vor fi angajaţi pentru o perioadă de 6 luni.

În contextul eforturilor întreprinse de autorităţile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Ministerul Apărării Naţionale a demarat măsurile necesare pentru suplimentarea numărului de posturi din sistemul medico-militar în vederea încadrării cât mai rapide a acestora, în conformitate cu prevederile Decretului 195, din 16 martie 2020, privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României”, a transmis, luni, MApN.

Angajările se vor face pentru o perioadă de şase luni, condiţiile generale şi cele specifice posturilor care urmează a fi încadrate, punctele de contact, documentele necesare şi termenele de trimitere a cererilor de angajare urmând a fi publicate de fiecare unitate medico-militară pe site-ul propriu şi pe site-ul central al MApN – https://www.mapn.ro/cariera/index.php.

Sunt disponibile funcţii de medici în diferite specialităţi (boli infecţioase, epidemiologie, pneumologie, medicină de urgenţă, medicină de laborator, anestezie şi terapie intensivă, radiologie şi imagistică medicală, igienă, medicină internă, medicină de familie), asistenţi medicali şi farmacişti, în spitalele militare, institutele şi centrele medicale ale MApN, din Bucureşti, Braşov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Piteşti, Sibiu şi Timişoara, scrie news.ro.

Măsurile întreprinse de Ministerul Apărării Naţionale au rolul de a creşte capacitate de reacţie şi rezilienţă a sistemului medico-militar, angajat cu forţe şi mijloace în efortul coordonat de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă pentru prevenirea şi limitarea efectelor COVID-19, precum şi pentru realizarea managementului consecinţelor, raportat la evoluţia situaţiei epidemiologice din ţară”, a mai transmis MApN.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *