Ministerul Apărării: Şapte misiuni de intervenţie în continuare în derulare în zonele afectate de inundaţii

Sursa foto: pinterest

Ministerul Apărării anunţă, luni, că forţele MApN acţionează în continuare în sprijinul populaţiei afectate de inundaţii, fiind în derulare şapte intervenţii.

”În ultimele 72 de ore, aproximativ 320 militari din brigăzile 10 Geniu, 282 Blindată „Unirea Principatelor” şi din Regimentul 528 ISR „Vlad Ţepeş” au intervenit cu peste 50 de mijloace tehnice, în localităţile Pechea, Cuza-Vodă şi Slobozia Conachi, din judeţul Galaţi, pentru sprijinirea populaţiei afectate de inundaţii, la solicitarea autorităţilor locale cu atribuţii în domeniul intervenţiei în situaţiile de urgenţă. În cursul zilei de astăzi, 16 septembrie, sunt în desfăşurare şapte misiuni de intervenţie în diferite localităţi”, a transmis, luni, Ministerul Apărării.

Sursa citată a precizat că structurile specializate din MApN monitorizează permanent situaţia din teritoriu, iar subunităţile de intervenţie continuă să fie pregătite pentru a acţiona, în cel mai scurt timp, la cererea autorităţilor, potrivit planurilor întocmite pentru astfel de cazuri.
Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: