Skip to content
Europa

Ministerul Cercetării, despre scandalul componentei digitalizării din PNRR: Nu afectează structura propunerilor României care fac referire la cloud guvernamental

Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării precizează că reprezentanţii Comisiei Europene au solicitat, referitor la componenta din PNRR care vizează digitalizarea administraţiei publice, detalii despre proiecte similare desfăşurate sau planificate în alte ţări, pentru comparaţie.

Citeşte şi: Comisia Europeană face praf PNRR-ul lui Ghinea și Cîțu: Costuri suspecte la capitolul Digitalizare

Dialogul dintre România şi Comisia Europeană pentru aprobarea a planului se află în acest moment pe ultima sută de metri. Astfel că, pe subiectul digitalizării administraţiei publice, reprezentanţii Comisiei Europene au solicitat, printre altele, ca element de comparaţie, detalii despre proiecte similare desfăşurate, implementate sau planificate în alte ţări, în măsura în care este acest lucru este posibil.

Acest aspect nu afectează structura propunerilor României care fac referire la subiectul cloud guvernamental, ci este unul informativ„, a transmis, joi seară, Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, cu privire la componenta de digitalizare din Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Conform sursei citate de News.ro, programul de digitalizare al administraţiei publice din România din PNRR este acceptat de Comisia Europeană.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *