Skip to content
" "
Politică

Ministerul Comunicațiilor a numit un nou director general interimar la Poșta Română

economica.net

Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI) a numit vineri un nou director general interimar la Poșta Română.

Concret, în cazul ședinței de vineri a Consiliului de Administrație al Poștei Române a fost numit director general interimar al instituției domnul Mircea Tudosie, informează HotNews.ro.

" "

Statul, prin intermediul Ministerului Comunicațiilor, deține 75% din acțiunile companiei Poșta Română. CV-ul noului director general interimar a fost publicat pe site-ul instituției.

Tudosie este angajat al companiei din anul 2009, iar din 2013 până în prezent a coordonat structura operațională a Poștei în Municipiul București, având în subordine 2000 de angajați.

„În decursul zilei de astăzi, 8 iunie a.c., a avut loc şedinţa Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română S. A. în care s-a hotărât numirea ca director general provizoriu a domnului Mircea Tudosie.
Această decizie a fost luată prin votul unanim al membrilor Consiliului de Administrație al Companiei Naţionale Poşta Română S. A.”, a anunțat Ministerul Comunicațiilor.

Mircea Tudosie este al șaselea director general interimar al companiei din ultimele 15 luni, după Costin Tudor, Ovidiu Săcară, Elena Petrașcu, Rareș Stanciu și Andrei Stănescu, mai adaugă sursa citată.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *