Skip to content
Societate

Ministerul Culturii a luat decizia: Directorul general al Filarmonicii ”George Enescu” va fi reevaluat

Societatea Muzicala

Directorul general al Filarmonicii ”George Enescu”, Andrei Dimitriu, va fi reevaluat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Această decizie vine ca urmare a soluționării contestației depusă de Andrei Dimitriu.

În conformitate cu prevederile art. 42 alin. (1) din O.U.G. nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare,  domnul Andrei-Radu Dimitriu, în calitate de manager al Filarmonicii ,,George Enescu”, a depus contestație asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea și desfășurarea evaluării anuale.

În urma analizării și soluționării contestației, comisia de soluționare a contestațiilor, constituită potrivit legii, a admis în parte contestația formulată de domnul Andrei-Radu Dimitriu, manager al Filarmonicii ,,George Enescu”, înregistrată la Ministerul Culturii și Identității Naționale cu nr. 498/CSMC/11.04.2019.

Urmare admiterii în parte a contestației depusă de domnul Andrei-Radu Dimitriu, Ministerul Culturii și Identității Naționale va relua procedura de desfășurare a evaluării anuale a managementului Filarmonicii ,,George Enescu”, în condițiile legii”, a transmis ministerul, într-un comunicat de presă.

Reamintim că, directorului general al Filarmonicii ”George Enescu”, Andrei Dimitriu, a fost evaluat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale cu un punctaj insuficient continuării actualului proiect managerial, evaluarea vizând rezultatele înregistrate în anul 2018, relatează b1.

În acest context, Andrei Dimitriu a depus o contestație, în urma căreia comisia de soluționare a admis ”în parte contestația” formulată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *