Skip to content
Politică

Ministerul Culturii lasă fără asfalt sute de familii din Capitală. Robert Negoiță amenință cu instanța

romaniapress.ro

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook, atrage atenția asupra unei situații revoltătoare cu care se confruntă sute de familii din Capitală.

Mai exact, edilul susține că în loc sa avizeze proiectul de PUZ coordonator, cel care, odata aprobat permite efectuarea lucrarilor de extindere a retelelor subterane de utilitati pe strazile din zonele Luncilor, Gurilor, Malurilor din sectorul 3 al Capitalei, Comisia Zonala a Monumentelor Istorice Bucuresti-Ilfov-Giurgiu, din cadrul Ministerului Culturii, solicita o serie de clarificari ce NU AU legatura cu proiectul.

”Am transmis aceasta scrisoare Ministerului Culturii, fiindca mi se pare injust si revoltator ca sute de familii care asteapta de ani de zile extinderea retelelor subterane de utilitati, pe aceste strazi, si, ulterior, asfaltarea, sa sufere. (Vorbim de strazile din zonele Luncilor, Gurilor, Malurilor).
Practic, in loc sa avizeze proiectul de PUZ coordonator, cel care, odata aprobat permite efectuarea lucrarilor de care aminteam, Comisia Zonala a Monumentelor Istorice Bucuresti-Ilfov-Giurgiu, din cadrul Ministerului Culturii, solicita o serie de clarificari ce NU AU legatura cu proiectul pentru care noi am cerut avizare.
Fie din rea-vointa, fie din lipsa de intelegere, membrii acestei comisii par a fi confundat solicitarea noastra cu cea pentru avizarea unui PUZ pentru o zona protejata…. ???
Asa cum am explicat, in aceasta scrisoare transmisa Comisiei, dar si domnului ministru, daca nu se solutioneaza cat mai rapid aceasta chestiune, tergiversandu-se fara motiv situatia, suntem dispusi sa mergem in instanta pentru a transa lucrurile”, scrie primarul Robert Negoiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *