Skip to content
Economie

Ministerul Dezvoltării: Nouă sesiune de atestare tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte şi a experţilor tehnici

News.ro

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) organizează, în perioada 18–21 iulie 2022, o nouă sesiune de atestare tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte şi a experţilor tehnici.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de MDLPA, examenele vor fi susţinute în centrele regionale de examinare din municipiile Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi şi Timişoara, conform calendarului şi regulilor sesiunii de atestare tehnico-profesională din iulie 2022, aprobate de ministru şi publicate pe site-ul oficial al MDLPA.

Dosarele  de înscriere vor fi înregistrate exclusiv în noul portal creat de MDLPA în acest scop: https://atestari.mdlpa.ro/portal/inscriere, în perioada 10-24 iunie 2022.

Ministrul dezvoltării a aprobat modificarea şi completarea Procedurii privind atestarea tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte şi a experţilor tehnici, iar modificările au fost publicate în Monitorul Oficial al României nr. 551, Partea I, din 06.06.2022.

După cum este cunoscut, Ministerul Dezvoltării, în vederea soluţionării situaţiei experţilor tehnici şi a verificatorilor de proiecte a organizat, în decembrie 2021, o altă sesiune de atestare la care s-au înscris peste o mie de candidaţi”, a transmis ministerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *