Skip to content
Economie Politică

Ministerul Economiei a cerut schimbarea conducerii administrative de la compania Romgaz

psnews.ro

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a cerut convocarea unei adunări a acționarilor Romgaz în cadrul căreie se va discuta despre revocarea membrilor actuali ai Consiliului de Administrație al producătorului de gaze, potrivit unui comunicat al Bursei de Valori București.

Pe ordinea de zi se mai află un punct cu privire la alegerea unor noi membri provizorii ai CA Romgaz, scrie b1.ro.

Romgaz este cel mai mare producător de gaze al României, cu 5,5 miliarde de metri cubi extracție anuală. Este, în același timp, cea mai profitabilă companie a statului roman, cu 1,8 miliarde lei beneficiu la 9 luni 2019. Până în primăvara anului viitor, Romgaz trebuie, prin lege, să livreze gaze la preț plafonat pentru populație.

1 comentariu la “Ministerul Economiei a cerut schimbarea conducerii administrative de la compania Romgaz

  1. Cu speranta ca nu isi instaleaza o alta gasca este un fapt laudabil. Asa trebuie procedat absolut la toate companiile din subordinea ministerelor.Indiferent ca au fost numiti pe baza criterilor Ordonantei 109 criterile de selectie au fost aranjate pentru a fi selectat cine trebuie. Este un jaf ce se intampla in aceste companii acum cand conducerile acestora si membrii consililor de administratie simt ca se schimba sistemul. Pana in acest moment citim doar de schimbari la nivel de management sau consilii facute de ministrul transporturilor sau al energiei ceilalti domni ministri nu se preocupa sa isi faca curatenie. La Finante , Sanatate , Educatie si Cultura cand incepeti ? Uitati-va la companiile din subordinea acestor ministere. Uitati-va la CA urile lor si la ce castiguri lunare sau anuale au membrii acestora , bonusuri, premieri. Sau baietii descurcareti au reusit sa se impuna ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *