A doua sesiune a Bacalaureatului începe luni

Sursa foto: Unsplash

Probele scrise din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului naţional de bacalaureat 2024 încep luni, de la ora 9,00.

Conform Ministerului Educaţiei, accesul elevilor în săli este permis, în baza actului de identitate, până la ora 8,30.

Pentru rezolvarea subiectelor sunt prevăzute trei ore, calculate din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor în sală de examen, precizează sursa citată într-o postare pe Facebook.

Vor putea beneficia de prelungirea timpului de lucru candidaţii cărora li s-a aprobat o solicitare în acest sens, conform Procedurii de asigurare a condiţiilor privind egalizarea şanselor pentru elevii cu deficienţe de vedere, deficienţe de auz şi tulburări de neurodezvoltare.

De asemenea, candidaţii care deţin materiale/obiecte interzise (telefoane mobile, manuale, culegeri, însemnări etc., precum şi alte mijloace electronice de calcul sau de comunicare) vor fi îndrumaţi spre o sală special amenajată pentru depozitarea acestora.

În zilele în care sunt programate probe scrise, Ministerul Educaţiei pune la dispoziţia celor interesaţi, între orele 8,00 şi 16,00, linia TELVERDE 0800 801 100 pentru sesizarea eventualelor disfuncţionalităţi privind organizarea/desfăşurarea examenului, mai menţionează Ministerul Educaţiei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: