Skip to content
Politică

Ministerul Justiției: 10 milioane de lei pentru autoturisme cu care să plimbe hârtii

Ministerul Justiției a anunțat achiziționarea a 241 de autoturisme în valoare de 10 milioane de lei pentru ”deplasarea personalului și documentelor în interes de serviciu”. 

„Achiziţionarea unui număr de 241 autoturisme, pentru uzul Ministerului Justiţiei şi al instanţelor de judecata din România. Autoturismele sunt destinate deplasării în interes de serviciu a personalului sau documentelor de specialitate din cadrul Ministerului Justiţiei şi a instanţelor judecătoreşti, pe următoarele categorii de drumuri: Autostrăzi; Drumuri europene; Drumuri naţionale; Drumuri judeţene; Drumuri comunale”, anunta Ministerul Justitiei.

Utilizarea acestor autoturisme la nivelul Ministerului Justitiei si a instantelor de judecata va contribui la cresterea calitatii actului de justitie”, aducand beneficii precum „modernizarea parcului auto” si „imbunatatirea conditiilor de lucru pentru desfasurarea activitatii„. Autoturismele trebuie sa fie noi, nerulate, fabricate in anul 2019, sa nu fi avut alti proprietari si sa fie in stare perfecta de functionare” si „ofertate in aceeasi configuratie (marca, model, culoare, dotari etc.) „, conform caietului de sarcini al anuntului.

Valoarea totala estimata pentru achizitionarea autoturismelor este de 10.382.766,05 lei, iar „incheierea contractului de achizitie publica este conditionata de disponiblilitatea fondurilor din venituri proprii din expertiza tehnica judiciara si extrajudiciara”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *