Skip to content
Politică

Ministerul Justiției dă dreptate DNA în cazul HG Belina SURSE

ziuanews.ro

Ministerul Justiţiei sub conducerea căruia se află ministrul Tudorel Toader face un pas înapoi.

Astfel, potrivit unor informații Digi 24,  Ministerul Justiției consideră că decizia CCR privind OUG 13 nu se aplică şi Hotărârii de Guvern prin care a fost transferată insula Belina de la stat la Consiliul Judeţean Teleorman.

Potrivit informațiilor obținute de Digi24, Sevil Shhaideh a făcut o sesizare către premierul Mihai Tudose, cerând să i se spună dacă hotărârile de guvern, la fel ca și legile și ordonanțele, au același regim în ceea ce privește analiza de oportunitate.

Ministrul Justiției a prezentat astăzi o notă în ședința de guvern prin care a explicat că nu este vorba despre același regim de oportunitate. Astfel, ministrul a dat dreptate DNA atunci când a spus că decizia în cazul OUG 13 nu se aplică și în cazul dosarului Belina.

 

1 comentariu la “Ministerul Justiției dă dreptate DNA în cazul HG Belina SURSE

  1. Dragnea mustaciosul , la fel ca Hitler, ajunsi la putere prin vot democratic desfiinteaza justitia si acapareaza statul de drept ! CCR va stabili ca este neconstitutional sa cercetezi Hotararile de Guvern prin care averea statului trece in administrarea Teldrum ! Nimeni sa nu se atinga de afacerile mafiei !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *