Ministerul Muncii, anunț important pentru toți angajații din România

Stres
Sursa foto: Pixabay

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a făcut un anunț important ce privește toți angajații din România.

Zilele trecute, în spațiul public a apărut o informație cu privire la noua lege a salarizării, care ar putea fi din nou amânată. În aceste condiții, Ministerul Muncii face clarificări. Într-o postare recentă pe o rețea socială, reprezentanții MMSS susțin că noua lege a salarizării va fi pusă în transparență decizională după ce proiectul va fi discutat cu toți partenerii sociali.

”Proiectul privind noua lege a salarizării va fi discutat, în continuare, cu partenerii sociali înainte de a fi pus în transparență decizională.

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public privind elaborarea noii legi a salarizării, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS) face următoarele precizări:

– până în prezent au fost realizate consultări în cadrul dialogului social cu federațiile sindicale reprezentative ale tuturor familiilor ocupaționale;

– unii dintre partenerii sociali au înaintat propuneri de coeficienți și grile de salarizare;

– propunerile se află în analiză, aceasta realizându-se după o metodologie elaborată de consultantul guvernamental pentru acest proiect de lege, respectiv Banca Mondială;

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: