Skip to content
Video

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, pe cale de dispariție? V. Ionescu: Avem un an de la înființare! EXCLUSIV

Interviurile video PSnews.ro au continuat luni, avându-l ca invitat pe Victor Ionescu, Subsecretar de Stat la Ministerul Românilor de Pretutindeni.

În cadrul interviului, Victor Ionescu a discutat, alături de Marinela Angheluș, cele mai stringente aspecte de pe scena politică românească. Astfel, printre subiectele dezbătute, a fost și tensiunile dintre liderul PSD, Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose, despre care Victor Ionescu susține că ”va trece cu bine”.

”Cred că cel mai important lucru pe care l-a fcăut acest Guvern și această alianță, a fost înființarea a Ministerului Românilor de Pretutindeni. Nu trebuie să uităm, totuși, avem un an de când ne-am înființat ca minister. Cred că vor ține cont de acest lucru, mai ales că impactul a fost destul de mare în comunitățile de români. Anul acesta avem la dispoziție aproape dublat bugetul, în așa fel încât să putem să arătăm și să demonstrăm că avem capapcitatea să organizăm și să implementam proiecte cu românii dinafară. Eu cred că lucrurile trebuie tratate cu echilibru și cu înțelepciune. Este un moment peste care, cu siguranță, actuala coaliție de guvernare va trece cu bine, pentru că au în spate votul popular, iar acesta este lucrurl cel mai important”, a declarat Victor Ionescu pentru PSNEWS.RO

Mai mult, în legătură cu tema restructurării Guvernului, adusă în discuție chiar de premierul Mihai Tudose, și care ar putea să afecteze chiar ministerul pe care îl reprezintă, Subsecretarul de Stat la Ministerul Românilor de Pretutindeni a susținut că:

”Am văzut și noi în presă știri referitoare la această restructurare și remaniere. Nu am văzut o poziție oficială, sau nu știu de o poziție oficială. Însă, în acest an, de înființare a noastră ca minister, am arătat rezultate, suntem apreciați în diaspora. În ultimul timp am văzut foarte multe voci din diaspora, care vin să suțină continuitatea Ministerului Românilor de Pretutindeni, a conchis acesta.

Secvența este disponibilă mai jos, de la început și până la minutul 02:50:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *