Skip to content
Politică

Ministerul Sănătății, acord cu Italia pentru transplanturile pulmonare. Dan Bucura: „A rezolvat-o Vlăduț și pe asta!”

Facebook/Dan Bucura
" "

Jurnalistul Dan Bucura contestă decizia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, de a  încheia un acord cu Italia în domeniul transplantului pulmonar.

„A rezolvat-o Vlăduț și pe asta! A plasat transplantul la prietenii lui din străinătate. Mai exact la cei ai unchiului Nick. Mizeria asta vine la puțin timp după ce ministrul s-a pus de-a curmezișul demersului de a se face teste rapide, non-invazive în școli. Probabil nici acolo nu are unchiul combinația încă! Europa bună le folosește la greu. Sunt ieftine, eficiente și nu stresează populația..

" "

Aia din vest or fi proști și doar Vlăduț inteligentul? Nu de alta, dar ăia i-au dat diplomă de absolvent ministrului. Poate ii dau și o firmă care vinde așa ceva și revine omul la sentimente mai bune”, scrie Dan Bucura pe pagina sa de Facebook.

Centrului de Transplant al Spitalului Clinic „Sfânta Maria” din Bucureşti, singura unitate din ţară acreditată pentru a efectua transplanturi pulmonare, i-a expirat acreditarea la data de 9 martie şi spitalul nu a mai cerut prelungire.

Vlad Voiculescu a declarat că s-a încheiat deja un acord cu Italia, în domeniul transplantului pulmonar şi că există discuţii avansate şi cu un centru de transplant din Franţa pentru a primi pacienţi români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *