Skip to content
Sănătate

Ministerul Sănătăţii anunţă startul vaccinării copiilor între 5 şi 11 ani: În mai puţin de 24 de ore au fost validate 981 de programări

Facebook

Ministerul Sănătăţii anunţă startul vaccinării anti-Covid pentru copii cu vârste între 5 şi 11 ani, secretarul de stat Andrei Baciu precizând că în mai puţin de 24 de ore s-au făcut 981 de programări în platforma Ro-Vaccinare.

Am dat startul programărilor pentru vaccinarea celor mici! În mai puţin de 24 de ore au fost validate 981 de programări în platforma RoVaccinare, pentru copii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani”, a scris Andrei Baciu pe Facebook.

El a precizat că prima tranşă de vaccin anti-covid pentru această categorie de vârstă va ajunge în ţara zilele următoare.

Sunt 219 astfel de cabinete destinate vaccinării celor mici, unde puteţi merge chiar dacă nu v-aţi înregistrat înainte pe site-ul programare.vaccinare-covid.gov.ro”, a mai scris Baciu.

Comitetul de coordonare a vaccinării a anunţat, joi, că, din 26 ianuarie, începe vaccinarea copiilor cu vârste între 5 şi 11 ani. Autorităţile se aşteaptă ca din această categorie, peste 250.000 de copii să fie vaccinaţi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *