Skip to content
Politică

Ministerul Sănătății îi cere demisia directorului de la Cantacuzino. Când își vor primi angajații salariile

Scandalul de la Institutul Cantacuzino a luat amploare. Angajații au protestat timp de două zile în curtea Institutului după ce salariile au întârziat mai multe zile. La ora transmiterii acestei știri , la sediul Ministerului Sănătății sunt în curs de desfășurare discuții între angajați și o comisie interministerială.

Potrivit secretarului de stat din cadrul Ministerului Sănătății, Alin Tucmeanu, se pare că managerul Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, a promis că salariile angajaților vor fi plătite în maximum două zile.

”Ministerul Sănătății face eforturi să găsească soluții pentru Cantacuzino și le va găsi. Am găsit soluții de plata a salariilor și domnul manager și-a asumat ca în două zile acestea să fie plătite. Din punctul meu de vedere directorul ar trebui să plece”, a spus Tucmeanu.

Potrivit sursei citate, salariile vor fi plătite din surse proprii.

”Dansii au o situație deosebita. Au conturile blocate. Sunt niște proceduri de transferuri. Eu il astept. Vineri este iar comisie interministeriala. L-am rugat (n.r. – pe Iordăchel) sa ne dea câteva soluții. Noi căutam soluții și probabil că le-am găsit, dar o sa vi le comunicăm. Solutii de repornire si relanasare a institutului”, a mai spus Tucmeanu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *