Miniştrii Florin Barbu şi Ştefan Radu Oprea, la inaugurarea unei fabrici în judeţul Olt

Miniştrii PSD Florin Barbu şi Ştefan Radu Oprea au participat, miercuri, la inaugurarea unei fabrici în judeţul Olt, investiţie de 8 milioane de euro, care până la finalul anului va avea o sută de angajaţi. ”România conduce topul ţărilor europene la creşterea producţiei industriale”, a transmis ministrul Agriculturii, Florin Barbu, în timp ce ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea, a anunţat că de la Balş se va exporta în toată Europa

”România conduce topul ţărilor europene la creşterea producţiei industriale, iar investiţia de 8 milioane de euro pe care pe care Compania germană Hengst Filtration a făcut-o în oraşul Balş este dovada că în timpul guvernărilor PSD, comunităţile mici se dezvoltă. Am participat alături de colegul meu Radu Oprea, ministrul Economiei, şi de echipa politică şi administrativă a PSD, condusă de preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, la inaugurarea acestei investiţii vitale pentru oraşul Balş”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Acesta a precizat că ”România a înregistrat în luna februarie 2024, faţă de luna precedentă, o creştere a producţiei industriale de 2,7%, cu aproape de 4 ori mai mult decât media UE (+0,7%)”.

La rândul său, ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea, a afirmat că ”oraşul Balş din judetul Olt, deşi situat strategic pe axa Craiova – Piteşti, la jumătatea drumului, era ocolit de investitori din cauza traficului infernal”.

CIteste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: