Skip to content
Politică

Ministrii lui Ciolos ies duminica la alergat

Mai multi ministri din Cabinetul Dacian Ciolos vor alerga, duminica, in cadrul cursei Family Run, de zece kilometri. Elisabeta Lipa, ministrul Tineretului si Sporturilor, va da startul cursei.

In competitie s-au inscris colegi din Guvernul Romaniei care vor alerga alaturi de familiile lor sau individual la cursa de 10 km: Anca Dragu Paliu, ministrul Finantelor Publice, Raluca Pruna, ministrul Justitiei, Andrei Popescu, secretar de stat Ministerul Tineretului si Sportului, Adrian Curaj, ministrul Educatiei, Ciprian Bucur, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul„, se anunta pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului Si Sportului.

Pe langa ministri, la cursa vor mai participa si secretari de stat, directorul general al ANAF si nu numai.

Ministerul Tineretului si Sportului spune ca vor mai alerga „Mihai Lisetchi, secretar de Stat in Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Social, Dragos Paslaru, consilier de stat in cadrul cancelariei primului ministru, Dragos Doros, director general ANAF, Valentin Mircea, seful Corpului de Control al Guvernului, Paul Gheorghiu, directorul de Cabinet al primului ministru, si alti numerosi functionari din ministere care se afla inscrisi pe lista alergatorilor, la acest concurs”.

Reprezentantii ministerului amintesc ca aceasta cursa 10k&Family Run este dedicata „Zilei Internationale a Sportului pentru Dezvoltare si Pace” care va fi sarbatorita pe 6 aprilie.

Elisabeta Lipa, ministrul Tineretului si Sportului, este ambasador al Cursei ‘Bucharest 10k&Family Run’, eveniment conex Maratonului International Bucuresti. Presedintele evenimentului este tot o fosta canotoare si campioana olimpica, Valeria Racila van Groningen„, adauga reprezentantii ministerului, relateaza ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *