Skip to content
Politică

Miniștrii par să stea mai mult pe rețelele sociale decât la Palatul Victoria, susține Silviu Mănăstire: ”Acest dat din gura la tv și pe net ne va falimenta!”

" "

Jurnalistul Silviu Mănăstire constată, într-o postare pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, că guvernarea PNL-USRPLUS-UDMR devine ”din ce în ce mai ciudată și nu e clar cine conduce pe cine sau cum este împărțită puterea”. Reacția ziaristului vine după ce premierul Florin Cîțu a trimis Corpul de control la ministerul lui Vlad Voiculescu, iar, drept replică, Dan Barna a amenințat voalat că va rupe coaliția de guvernare.

”Este o guvernare pe care am numit-o “constatativă și interogativă”, miniștrii constată retoric: “dom’le, avem mari probleme pe Sănătate, pe Educație, pe sporurile, pensiile și salariile nesimțite de la stat!”, dar nu fac nimic să rezolve problemele. Gen incendiile din spitale. Ei constată și se întreabă retoric când, de fapt, sunt plătiți și aleși să facă treabă.

" "
" "

O altă pacoste este guvernarea prin rețelele sociale, mai simplu spus: au treabă, n-au treabă, se bagă în seamă în fiecare zi să declare, să spună, iar de muncit se muncește din gură. Acest dat din gura la tv și pe net, o cacofonie fără sens și rezultate, ne va falimenta!

De exemplu, Cîțu îl controlează acum pe Voiculescu că a încălcat nuștiuce lege, Barna urlă că și-au băgat serviciile de informații ale Armatei coada, care probabil vor să-i facă rău imaculatului Vlăduț. Evident, Barna dă de înțeles că dacă i se atinge un fir de păr din cap lui Vlăduț se rupe alianța de guvernare”, scrie Silviu Mănăstire.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că vor fi făcute verificări dacă Ministerul Sănătăţii a respectat legislaţia atunci când a publicat date referitoare la pandemie, precizând că erau necesare mai multe avize.

“Am avut o discuție cu premierul, care mi-a spus că o autoritate a statului s-a sesizat privind datele publicate de Vlad Voiculescu. Nu știu încă (ce autoritate, n.r.), aștept să văd un raport. (Premierul, n.r.) mi-a zis: dom’le, sunt oameni supărați. OK. Hai să vedem de ce. Premierul m-a sunat spunându-mi că publicarea acelor date nu e în regulă, tabelul acela cu secțiile de vaccinare și cu vaccinurile, numărul de vaccinuri și categoria de persoane care au beneficiat de acele vaccinuri. O instituție a statului a spus că s-au publicat niște date vulnerabile, care o fi fost, nu știu, Armata, habar n-am”, a declarat, la rândul său, Dan Barna, copreședintele USRPLUS.

2 comentarii la “Miniștrii par să stea mai mult pe rețelele sociale decât la Palatul Victoria, susține Silviu Mănăstire: ”Acest dat din gura la tv și pe net ne va falimenta!”

  1. Dl manastire are dreptate pana-n toamna se v- a rupe alianta guvernul cade si se v-a forma un nou usl pana de sarbatori

  2. pana-n toamna cade guvernul prin motiune saraci pnlisti pslisti cu usr in coasta nu pot face ce stiu ei mai bine asa ca o noua alianta cu psd este ce-a mai rentabila pt ambele parti ai ma refer la membri de partid cunoscuti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *