Skip to content
Politică

Miniștrii PNL, cu ochii şi urechile pe miniștrii USR PLUS. Lucian Bode: Într-o căsătorie de acest gen, este normal să fim atenţi

Facebook/Lucian Bode
" "

Ministrul de Interne, Lucian Bode, fost ministru al Transporturilor în cabinetul Orban, spune că urmărește cu foarte mare atenție ce face actualul ministru de la transporturi, Cătălin Drulă (USR PLUS), pentru a respecta programul electoral cu care au mers liberalii în alegeri.

Eu o văd ca pe o obligaţie să mă uit la ce se întâmpla acolo, pentru că noi, PNL, am candidat în alegerile parlamentare cu un program politic ‘Dezvoltăm România’, cu un program de investiţii. În momentul în care anul trecut am spus că schimbăm paradigma, am deblocat marile proiecte de infrastructură, dar ele nu se pot realiza într-un an, aşa că e firesc să fiu atent.

" "

Într-o căsătorie de acest gen PNL-USRPLUS-UDMR, noi am venit cu proiectul Dezvoltăm România şi e normal să fim foarte atenţi la ce se întâmpla acolo şi sunt convins că ne vom atinge toate obiectivele”, a declarat Lucian Bode, joi, la Antena 3.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *