Skip to content
Politică

UPDATE Ministru tehnocrat rănit în urma unui grav accident rutier

UPDATE 14:30

Rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia arată că ambii miniștri au suferit fracturi de piramidă nazală. La investigațiile CT nu au fost găsite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale.

Recomandarea medicilor este un control ORL și neurochirurgical. Oficialii vor fi transferați la București, la spitalul Elias, cu ambulanța.
——————————-

UPDATE 12:05

Unul dintre actualii miniștri tehnocrați a fost implicat, joi dimineață, într-un grav accident rutier, în urma căruia a suferit răni.

„Am avut un accident cu maşina, în care eram împreună cu ministrul kuweitian. Eram în coloana oficială şi a percutat o altă maşină…n-a apucat să se dea la o parte. Nu suntem grav răniţi. Eram pe autostradă, mergeam către Brăila şi s-a întâmplat după Slobozia. A venit SMURD-ul şi ne-a luat de la locul accidentului şi acum suntem la spitalul din Slobozia. Trebuie să ne controleze pentru că asta este procedura. Suntem loviţi la nas şi eu şi ministrul kuweitian, dar suntem bine”, a declarat, joi, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

—————————

La momentul transmiterii acestei știri, medicii îi acordă primul ajutor ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, după ce acesta a fost transportat la Spitalul din Slobozia (oraș în apropierea căruia se produsese accidentul), informează B1 TV.

Achim Irimescu se afla în mașină alături de ministrul Petrolului din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, cei doi deplasându-se pentru o vizită de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *