Skip to content
Societate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela: Am luat notă de publicarea raportului Departamentului de stat al SUA cu privire la traficul de persoane

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a declarat vineri că a luat notă de publicarea raportului Departamentului de stat al SUA cu privire la traficul de persoane, care ”formulează recomandări referitoare la acele domenii de intervenţie care pot cunoaşte progrese”.

" "
" "

„În ansamblul său raportul conturează imaginea generală a activităţilor anti-trafic din România şi formulează recomandări referitoare la acele domenii de intervenţie care pot cunoaşte progrese” a afirmat Marcel Vela într-o declaraţie susţinută în prezenţa ambasadorului SUA la Bucureşti Adrian Zuckerman, potrivit News.ro.

„MAI, prin structurile sale specializate –  Poliţia Română şi Agenţia împotriva Traficului de persoane – lucrează permanent pentru reducerea dimensiunilor traficului de persoane şi acest lucru se vede în rezultatele obţinute. (…)  MAI a acţionat în mod constant astefel încât în acest an să avem o evaluare pozitivă şi să putem evita un raport negativ pentru al treilea an consecutiv, Nici 2018, nici 2019 nu au o evaluare tocmai bună”, a precizat ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *