Ministrul Agriculturii îi invită pe români la „cozonac pufos şi aburind” şi vin „din podgoriile româneşti” – VIDEO

Târgul de Crăciun- tradiționalul eveniment care se desfășoară în curtea Ministerului Agriculturii – și-a deschis porțile tuturor celor care apreciază produsele și tradițiile românești. Ministrul Florin Barbu ne invită pe toți la o felie de cozonac și un pahar de vin. 

Vizitatorii vor putea achiziționa bucate specifice Crăciunului din toate regiunile țării, precum: brânză, smântână, caşcaval, telemea, brânză de burduf, caş, cârnaţi de porc, slănină afumată, caltaboş, jumări, cârnaţi de casă, lebăr, tobă de casă, jambon afumat, muşchi afumat, cozonac, prăjituri, siropuri, gemuri, dulceţuri din fructe, băuturi spirtoase  si, desigur, produse recunoscute pe scheme de calitate europene (IGP): Magiun de prune Topoloveni, Telemea de Sibiu și Plăcinta dobrogeană. De asemenea, se vor putea regăsi produse din sistemul agriculturii ecologice din România, precum  legume, dar și diferite sortimente de miere și produse ale stupului.

„Se SĂRBĂTOREȘTE ROMÂNEȘTE la Târgul de la Ministerul Agriculturii!

COZONACUL pufos și aburind, inclusiv de post, și un pahar de vin din podgoriile românești, cu istorie și povești!”, a scris ministrul Florin Barbu, miercuri, 20 decembrie, pe Facebook.

 

Târgul de Crăciun, cu produse tradiționale, este organizat în curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Se desfășoară în perioada 19 – 22 decembrie.

Târgul este organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), cu sprijinul Asociației Produs de Cluj și cu participarea membrilor din cadrul Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale din România (FNPPTR).

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: