Skip to content
Economie

Ministrul Agriculturii, întrebat dacă ar cumpăra miel cu o pensie de 1.000 de lei: „De foarte multe ori mâncam pâine cu muştar”

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, susține că își dă seama că românii fac cu greu față scumpirilor și își amintește de perioada adolescenței când a trăit situații în care nu avea ce să mănânce, după cum a declarat într-o intervenție la Antena3.

Întrebat dacă şi-ar mai cumpăra carne de miel cu 60 lei kilogramul, dacă ar avea o pensie de 1.000 de lei, ministrul a dat un răspuns surprinzător

„Vorbiţi cu un om care atunci când eram la liceu de foarte multe ori mâncam pâine cu muştar. Tocmai din cauza faptului că părinţii mei la vremea respectvă încasau salariul la 6 luni. Deci ştiu exact ce înseamnă să te restrângi şi îi înţeleg foarte bine pe oameni”, a declarat Adrian Chesnoiu într-o intervenţie în direct la Antena 3.

Scumpirile uriașe la alimente sunt o consecință a prețurilor la energie și la gaz, a explicat ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, pe 13 aprilie.

Oficialul a mai precizat că legumele din producția internă vor apărea în săptămânile viitoare, fapt ce va duce la scăderea prețurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *