Skip to content
Politică

Ministrul Agriculturii, laude la adresa fiului lui Dragnea: Mă duc să-l felicit!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, miercuri, ca il va felicita pe Stefan Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, pentru faptul ca detine o ferma de porci.

Declaratia a fost facuta la postul de televiziune B1 Tv in contextul in care Guvernul a dat un un aviz favorabil proiectului de lege privind aprobarea „Programului carne de porc din fermele romanesti”, de care ar putea beneficia si fiul lui Dragnea.

„Este o speculatie. Nu are niciun fel de legatura domnul Dragnea. Nu are niciun fel de legatura cu existenta sau inexistenta fermei dumnealui (a lui Stefan Dragnea – n.red.). Si vreau sa va spun un lucru care se poate demonstra. Nici nu-l cunosc pe fiul domnului Dragnea.

Maine ma duc sa-l felicit pentru ca s-a apucat de o activitate extrem de grea pentru Romania si foarte costisitoare care asigura carne de porc pentru Tara Romaneasca. Dvs vreti sau nu vreti sa avem o asemenea specie in Romania? Vreti sau nu vreti sa mancam ceea ce trebuie din tara noastra? Doriti numai discutii?”, a mai spus ministrul Agriculturii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *