Skip to content
Politică

Ministrul Apărării dă asigurări Turciei după cutremurul devastator: Armata României, pregătită să intervină la solicitarea Ankarei

" "

Armata României este alături de Turcia şi va răspunde oricând, în orice situaţie dificilă, la orice solicitare venită de la Ankara pentru a sprijini un popor prieten, partener şi aliat, a afirmat Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, în condițiile în care statul turc a fost lovit de un cutremur de 6,8 grade, soldat cu zeci de morți și peste 1.400 de răniți.

„Sunt alături de poporul turc şi sunt profund îndurerat de tragedia produsă de cutremurul care a lovit Estul Turciei, soldat cu numeroase pierderi de vieți omenești. Un stat prieten, un aliat important se confruntă cu prejudicii materiale considerabile.

" "
" "

Armata României este alături de Turcia şi va răspunde oricând, în orice situaţie dificilă, la orice solicitare venită de la Ankara pentru a sprijini un popor prieten, partener şi aliat.

Transmit întreaga mea compasiune pentru cei care au fost răniți și către familiile care i-au pierdut pe cei dragi. Vă asigur, domnule ministru Hulusi Akar, de întreaga susţinere a poporului român şi a Armatei României în eforturile Turciei de a depăşi acest moment dificil”, a scris ministrul Nicolae Ciucă, sâmbătă, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *