Ministrul Apărării, de Ziua Armatei Române: Armata se modernizează și se aliniază la standardele NATO

angel tilvar
Sursa foto: X

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat miercuri, de Ziua Armatei Române, că în acest moment, Armata se află în plin proces de modernizare şi transformare reuşind să atingă deja în multe dimensiuni standardele NATO şi că, pentru a putea oferi României armata performantă de care are nevoie, în aceste momente cu multiple provocări de securitate, pe lângă dotarea cu sisteme şi tehnică de luptă performante trebuie să îmbunătăţim condiţiile de muncă şi de viaţă ale personalului.

 

Ministrul a dat asigurări militarilor activi, în rezervă sau retragere şi personalului civil că vor rămâne preocupaţi permanent de asigurarea unui tratament demn pentru toţi cei care au pus ţara mai presus de orice.

”Cinstim astăzi, de ziua Armatei României, jertfa celor care au luptat şiau căzut pentru eliberarea ţării în al 2-lea Război Mondial. Aducem un omagiu eroilor din toate timpurile, inclusiv celor căzuţi în teatrele de operaţii din Balcanii de Vest, Irak şi Afganistan. 25 octombrie este şi ziua în care ne onorăm veteranii de război şi ai teatrelor de operaţii militarii activi, în rezervă sau retragere şi personalul civil care îşi desfăşoară activitatea în Armata României. Tuturor le datorăm respect şi recunoştinţă”, a transmis ministrul Apărării.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL