Skip to content
Politică

Ministrul Apărării, entuziasmat de succesul lui Geoană: Este probabil cea mai înaltă poziție deținută de un român într-o organizație internațională

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a reacţionat cu entuziasm la vestea numirii lui Mircea Geoană în funcţia de secretar general adjunct al NATO, afirmând că aştepată cu nerăbdare să colaboreze cu fostul său coleg de partid, din noua postura a acestuia.

Am primit cu deosebită bucurie vestea numirii dlui Mircea Geoană în poziția de Secretar general adjunct al NATO. Este probabil cea mai înaltă poziție deținută de un român într-o organizație internațională, iar Ministerul Apărării Naționale va beneficia direct de pe urma acestui succes diplomatic al României. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu dl Mircea Geoană pentru îndeplinirea misiunilor ce ne revin în cadrul Alianței Nord-Atlantice„, scrie ministrul Leş pe Facebook.

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a decis să-l numească pe Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general, informează un comunicat postat miercuri pe site-ul NATO. El îşi va ocupa postul la jumătatea lui octombrie 2019. Geoană o va înlocui în funcţie pe Rose Gottemoeller din SUA, care ocupa această poziţie din octombrie 2016.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *