Tîlvăr: Jocurile Invictus sunt despre cum să ne depășim limitele. Sportivii români, onorați de MApN

Anghel Tîlvăr
Sursa foto: cdep.ro

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, şi locţiitorul şefului Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Gheorghiţă Vlad, s-au întâlnit, joi, la sediul MApN, cu membrii lotului de militari răniţi ai Armatei României participanţi la Jocurile Invictus care au avut loc în Germania, la Dusseldorf.

Potrivit unui comunicat al MApN, ministrul a conferit Emblema de merit în Slujba Păcii şi distincţii sportivilor, respectiv personalului din staff-ul tehnic şi din echipele de sprijin ale lotului. Aceşti sportivi „ne arată cum ne putem depăşi propriile limite”, a subliniat el.

Membrii echipei au primit şi embleme din partea Statului Major al Apărării.

Căpitanul echipei Invictus România, plutonierul adjutant (rtr.) Florin Boc, a înmânat ministrului Tîlvăr Drapelul României primit la plecarea către Dusseldorf.

„Vă mărturisesc că am fost foarte bucuros în anul 2016 când, în calitate de membru al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO, am aflat că România a primit invitaţia de a participa cu 15 militari răniţi la Invictus Games de la Toronto, în anul 2017. După participarea Invictus România la competiţia de la Toronto, au urmat participările la Sydney (2018), Haga (2022) şi acum la Dusseldorf, de unde v-aţi întors cu numeroase medalii de aur, de argint şi de bronz”, a spus ministrul.

Citește mai mult AICI.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL